Contact: 06-81715500 of info@hugovandenbeld.nl

Routebeschrijving

Carolina van Nassaustraat 147
2595 SX DEN HAAG
GPS: lat/lon: 52.079/4.3371

Algemeen

Mijn thuiskantoor is onderdeel van het complex de Prinsenhof en WTC The Hague. Dit complex is 24 uur per dag uitstekend bereikbaar per auto, trein, tram, bus, fiets en zelfs lopend. Automobilisten komen over het algemeen vanaf de A12, en openbaar vervoerreizigers reizen meestal via station Den Haag Centraal. Maar ook reizen via NS Station Laan van NOI of NS Station Den Haag Hollands Spoor is goed mogelijk. Maak je eigen keuze met behulp van deze routebeschrijving, gebruik Routenet of 9292.

Auto

Richtingaanwijzing: A12, afrit 3, einde afrit rechts, eerste stoplicht links, eerste stoplicht rechts, halverwege straat rechts de parkeergarage in van WTC The Hague of aan het einde naar rechts of links om op straat te parkeren. Op straat parkeren is goed mogelijk en is in het weekend de hele dag en op werkdagen vanaf 14.00 uur gratis. Op andere tijden kunt u de parkeergarage inrijden, u melden via de knop ‘i bedrijven’ en uw auto direct na het inrijden links parkeren. Bij díe toren is het bellentableau voor nummer ‘147’ waar mijn thuiskantoor is gevestigd.

Vanaf NS Station Den Haag Centraal

  • Met het OV: RandstadRail nummer 3 en 4 naar Zoetermeer, eerste halte ‘Beatrixkwartier’. Dit is pal vóór de Prinsenhof/WTC The Hague. Loop links langs het complex, einde straat rechts = Carolina van Nassaustraat, huisnummer 147.
  • Lopend vanaf de trein: loop níet het perron af en het station ín, maar loop het perron uit in de richting waaruit de trein gekomen is. Daar zijn trappen naar boven, je komt uit op het viaduct. Loop richting de witte ronde toren en ga er onderdoor. (NB: Voor aankomst op perron 12: ga het viaduct niet op, maar loop het perron af tot je aan je linkerhand het perron kunt verlaten en óm de toren heen kunt lopen). Je loopt de Jan van Riebeekstraat in; volg deze straat, hij gaat over in de Jan Pieterszn Coenstraat. Steek de Beatrixlaan over, onder de netkous van de RandstadRail, de Prinses Marijkestraat. Einde straat rechts = Carolina van Nassaustraat, huisnummer 147.
Back to Top
Paste your AdWords Remarketing code here